Поділитися


Відновлювати Ірпінь допомагає азербайджанська діаспора в Україні

Голова Об’єднаної діаспори азербайджанців України (ОДАУ) Хікмет Джавадов відвідав Ірпінь і обговорив із мером Олександром Маркушиним участь азербайджанської діаспори у відновленні міста. Про це повідомляє провідний інформаційний портал Азербайджану «Media.az».

«На сьогоднішній день місто зруйноване на 70%. Таку ціну заплатив Ірпінь за те, що стримав наступ ворога на Київ – столицю України. Місто перетворилося на руїни. Сьогодні дуже боляче бачити цю сумну панораму, оскільки до війни я неодноразово бував в Ірпені, і це було найкраще українське місто з європейським розвитком інфраструктури», – цитує видання Хікмета Джавадова.

«Вкотре хочу подякувати компанії «SOCAR Ukraine», яка взялася за відновлення школи №12 імені Заріфи Алієвої, а також проведе реконструкцію однойменного парку. Зі свого боку я проявив ініціативу щодо пошуку фінансування для реконструкції дитячого садка “Бджілка”. Буду вдячний усім друзям та компаніям, які допоможуть мені в цій благородній справі», – зазначив лідер азербайджанської діаспори.

У свою чергу голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк подякував Хікмету Джавадову та керівництву Азербайджану за постійну підтримку важливих ініціатив в Ірпені.

Також Хікмет Джавадов зустрівся з начальником поліції Ірпеня Олексієм Малоголовим, який передав подяку почесному голові ОДАУ Огтаю Ефендієву за участь у ремонті будівлі поліцейського відділку.

Поділитися