Поділитися


Відомий японський архітектор підготує проєкт відбудови й розвитку Ірпеня 

Керівництво товариства “Відважних” та інвестиціїної групи “MOLODIST” разом з керівництвом міста провели зустріч з відомим японським архітектором та засновником міжнародного архітектурного та містобудівного бюро “MADMA urbanism+landscape” та “MASA architects” – Хірокі Мацура

На зустрічі обговорювали важливі питання відбудови та розвитку Ірпеня. Хірокі поділився власним баченням з розвитку сучасного містобудування та першим враженням від міста

“Я був в 10 містах України. Це найкраще місто, яке я бачив. Для нас, для урбаністів – це місто мрії. Я зрозумів, чому молоді сім’ї переїжджають сюди”, – зазначив архітектор.

Результатом зустрічі стала домовленість про співпрацю. Згодом Хірокі Мацура презентує керівництву міста “мастер-план міста” з обрахунками та термінами його виконання. Проектним менеджером з боку міста виступив СЕО товариства “Відважних” та інвестиційної групи “MOLODIST” Володимир Співак.

Нагадаємо, Хірокі Мацура, архітектор японського походження, працює в Нідерландах. Хіроки зізнається, що у роботі комбінує східні дзенські практики із голландським прагматизмом для створення інноваційних архітектурних проектів.

Поділитися