Поділитися


Міський голова подякував Інвестгрупі «MOLODIST» та Товариству «Відважних» за підтримку оборони Ірпеня 

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин подякував Інвестиційній групі «MOLODIST» та Товариству «Відважних», які в період боїв за Ірпінь узяли на себе основний тягар матеріального забезпечення оборони міста. Про це мер написав на своїй сторінці у фейсбуці.

“Із першого дня війни Ірпінь об’єднався для захисту від ворога. Пліч-о-пліч стали військовослужбовці, чиновники, політики, комунальники, підприємці, лікарі, кухарі. Кожен робив те, що вміє найкраще і пропонував те, що може. Власники магазинів привозили у наш гуманітарний штаб продукти, засоби гігієни, власники аптек – медикаменти , будівельні компанії допомагали фінансово. Сьогодні я хочу подякувати Товариству «Відважних» та Інвестиційній групі «Молодість», керівництво яких не тільки одразу особисто включилося в захист нашої громади, але й взяли на себе основну частину фінансування”, – розповів Маркушин

Міський голова зазначив, що саме «MOLODIST» та «Відважних» забезпечували “надання матеріалів для облаштування блок-постів, закупівля пального (що було надважливо!), техніка, гарячі обіди для військовослужбовців, підтримка родин членів територіальної оборони”.

“Через місяць після початку війни до них долучилися й інші будівельні компанії міста. Але саме у перші дні, коли мало хто вірив у міць української армії – ця підтримка була  особливо цінною і важливою. Щиро дякую від імені усієї Ірпінської громади!” – наголосив Олександр Маркушин.

Поділитися