Поділитися


Товариство «Відважних» та Інвестгрупа «Molodist» організували спорудження пам’ятника Мамі та створення однойменного скверу

Товариство «Відважних» та Інвестиційна група «Molodist» організували спорудження пам’ятника Мамі та облаштування однойменного сучасного скверу в Ірпені по вулиці Новооскольській. Надшвидкими темпами було облаштовано нову зону для відпочинку з озелененням,  пішохідними доріжками та навіть окремою зоною для вигулу собак. Про це повідомляється на сайтах ТОВ «Відважних» та ІГ «Molodist».  

«Витрачено приблизно сім мільйонів гривень – і жодної копійки бюджетних грошей сюди не вкладено. Я хочу подякувати тим підрядникам, тим меценатам, тим будівельникам, які фінансували цей сквер. Робота йшла майже два місяці, і ми максимально старалися, аби якнайшвидше ми його відкрили», – зазначив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

При вході до скверу встановлено пам’ятник Матері з дитиною на руках, авторами якого є скульптори Роман Крупін та Михайло Озіровський. 

«Пам’ятник Матері з дитиною на руках був спільною ідеєю. Образ Матері ми хотіли зробити життєрадісним та легким!» – розповіли митці.

Як зазначили скульптори, пам’ятник виготовлено з сучасного якісного матеріалу.

Нагадаємо, раніше засновники Товариства «Відважних» Володимир Карплюк і Володимир Співак профінансували виготовлення та встановлення на центральній площі Ірпеня сучасного пам’ятника молодому Тарасу Шевченку.

Поділитися