Поділитися


До Дня юриста біля Університету ДФСУ в Ірпені висадили кленову алею

Біля Інституту права Університету державної фіскальної служби в Ірпені під могутніми сторічними дубами з’явилися їхні зовсім юні сусіди – декоративні клени. Напередодні всеукраїнського Дня юриста їх тут висаджували великою дружною командою.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Я вже неодноразово казав, що Ірпінь без університету не може, і університет без міста так само не може. До Дня юриста ми зробили таку невелику акцію – висадження дерев. І я думаю, в принципі нам це вдалося».

Валентина Унинець-Ходаківська, в. о. ректора Університету ДФС України:
«Ця алея – це приклад того, як співпраця міста й університету може знаходити свої прояви – ось такі прекрасні прояви в нашій кленовій алеї. А нагода в нас прекрасна – День юриста».

Створення нової зеленої алеї біля альма-матер ініціювали самі викладачі Інституту права. Місто охоче відгукнулося і надало дерева.

Василь Топчій, директор Навчально-наукового інституту права УДФСУ:
«Ця алея ще дасть поштовх, тому що в цьому дійстві будуть брати участь студенти. Кожне дерево фактично буде мати своє ім’я. Це дуже важливо, звичайно, для виховання майбутнього юриста, майбутнього покоління».

Віктор, студент Навчально-наукового інституту права УДФСУ:
«Дуже крута ініціатива – перш за все через те, що й без того зелений Ірпінь таким чином стає ще більш зеленим».

Дар’я, студентка Навчально-наукового інституту права УДФСУ:
«Нам буде набагато приємніше тепер заходити до нашого університету, вчитися тут, адже це неймовірно гарна алея, яку сьогодні зробили».

Загалом висадили 14 молодих кленів або, як їх ще інакше називають, глобозумів. Дерева з екзотичною назвою не примхливі в догляді та стійкі до морозів.

Юлія Прибилова, начальниця КП «Управління благоустрою міста»:
«Вони ще піднімуться, і в наступному році навесні тут можна буде встановити якісь лавки, на яких зможуть сидіти люди під цими кленами. Дуже красиво виглядає, всіх запрошую подивитися, погуляти цією алеєю!»

Поділитися