Поділитися


Профільна комісія міськради підтримала ідею про відкриття в Ірпені кабінету спортивного лікаря

Cьогодні гуманітарна комісія Ірпінської міської ради підтримала пропозицію про відкриття в місті кабінету лікаря, який надаватиме медичні послуги спортсменам. Про це повідомив голова комісії Антон Головенко.

«Найбільш жвава дискусія виникла під час обговорення пропозиції директора ДСЮШ Володимира Тарасова та головного лікаря “первинки” Андрія Левківського щодо створення першого в нашому регіоні кабінету спортивного лікаря. Цей лікар буде проводити перевірку спортсменів перед змаганнями, надавати відповідні допуски, довідки, обслуговувати змагання. Я наведу приклад: тисячі наших дітей-спортсменів перед кожними змаганнями їздять до Києва, щоб отримати медичний висновок та допуск до змагань, і платять за це 450 грн з кожного. Тренерам ця історія дуже добре відома. Так от, ми плануємо такий кабінет організувати в нашому місті. Зробити послугу не тільки зручнішу і ближчу, а й дешевшу! Присутні члени комісії проголосували одноголосно “так”!» – розповів Головенко на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, пропозицію підтримав і мер міста.

«Міський голова Олександр Маркушин, який приєднався до обговорення, підтримав цю ідею і вже як менеджер запропонував стати потужним конкурентом в цій сфері і перетягнути “клієнтів” з усього регіону. Це логічно і реально. Тож працюємо над цією пропозицією, щоб якнайшвидше впровадити в нашому місті», – зазначив голова комісії.

Поділитися