Поділитися


У суботу Ірпінь прийматиме обласну спартакіаду депутатів усіх рівнів

У суботу, 22 травня, в Ірпені відбудеться обласний етап Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів, а також спортивне свято для всіх мешканців і гостей міста, яке проведуть місцеві спортклуби.

«Ірпінь – місто здоров’я та спорту! Тому не дивно, що саме наше місто вкотре обрали для проведення обласного етапу Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів. Вже цієї суботи до нас з’їдуться депутати обласної, районних, міських, селищних рад Київщини та народні депутати місцевих округів… А поки депутати мірятимуться силою, на центральній площі Ірпеня міські спортивні клуби влаштують велике спортивне свято для гостей та мешканців міста. Там будуть показові виступи, невеликі турніри і, звичайно, приємні подарунки», – написав на своїй сторінці в соцмережі Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Він зазначив, що депутати змагатимуться між собою у грі у волейбол, настільний теніс, футзал, шашки та шахмати. Ігри проходитимуть на базі ДЮСШ, Шахово-шашкового клубу та школи №12.

«Тож запрошую депутатів усіх рівнів до нас в Ірпінь! А команді депутатів Ірпінської міської ради доручаю активно готуватися і достойно представити нашу громаду на цих почесних змаганнях», – наголосив мер.

Він нагадав, що «у 2017 році, коли Ірпінь теж приймав Спартакіаду, в загальному заліку наша команда посіла п’яте місце серед тринадцяти команд, а депутат Ірпіньради Петро Король здобув перемогу серед чоловіків з дартсу».

«Цього разу чекаємо ще кращого результату! Тримаймо кулаки за Ірпінь разом!» – закликав Маркушин.

Поділитися