Поділитися


Ірпінь відвідають відомі економісти, актори, маги та громадські діячі

Що може об‘єднати адвоката, творця будинків із конопель, інвестора, ілюзіоніста та вас в одному залі?

Складно уявити цю ситуацію?  Насправді це легко можна побачити на власні очі уже 29 лютого у місті Ірпінь. В цей день відбудеться конференція TEDxIrpin – зустріч людей, які вже змінюють світ навколо і діляться своїм досвідом. Повыдомляє сайт www.business.ua

Конференція TED – це всесвітньо відомий бренд, який об`єднує інноваторів у підприємництві, науці, творчості та громадській діяльності. 

Подія, у місті Ірпінь пройде під гаслом «Інвестуй у своє майбутнє».

Учасники конференції зможуть познайомитись із підприємцями та громадськими діячами, які не просто досягли своїх цілей, але створюють унікальний продукт чи послугу, працюють на благо суспільства та економіки нашої країни. Це люди, які мотивують ніколи не зупинятись і правильно вкладати свої ресурси вже сьогодні заради успішного майбутнього.

Як відмітив організатор конференції Ярослав Цвіркун: «Формат TEDx – це не просто лекції. Даний формат дає можливість отримати потужний заряд натхнення для подальшого розвитку суспільства. Нам треба обговорювати проблеми та перспективи розвитку нашої країни. Адже це і є перший та значний крок на шляху позитивних змін».

2 659d2


Цвіркун Ярослав – ліцензіат та куратор TEDxIrpin

Участь у TEDxIrpin стане для вас лише початком змін, тому що на конференції ви зможете познайомитись із однодумцями та розширити мережу цінних контактів. Це момент, коли ідеї отримують імпульс та відбуваються перші кроки до їх втілення.

Серед спікерів будуть: Геннадій Балашов (Лідер “Лібертаріанської партії 5.10”, бізнес-філософ), Сергій Позняк (засновник та генеральний директор FGK Financial Group, громадський діяч), Артем Тихевич (ілюзіоніст та телеведучий), Богдан Юсипчук (актор, телеведучий, має титул «Найгарніший чоловік планети» за версією Міжнародного конкурсу Mister Sea World) та багато інших цікавих особистостей.

Сергій Позняк – засновник та генеральний директор FGK Financial Group, який також являється одним із інвесторів Бізнес100, виступить на цьому заході із темою “Як систематизувати бізнес, знаходячись у зоні бойових дій?”

Сергій Позняк – засновник та генеральний директор FGK Financial Group

Крім спікерів, у гостей буде чудова можливість послухати гру на саксофоні талановитого та відомого музиканта, засновника проєкту Samodai Sax та учасника проекту «НеМонатік» Віталія Самодая, який виступатиме на конференції відразу після гастролей в Америці.

Повний перелік спікерів можна побачити на сайті.

Не пропустіть свій шанс стати частиною великої спільноти TEDx та почати зміни у своїй громаді та у власному житті.

Поділитися