Поділитися


Олександра Пащинського обрано членом правління Федерації мотоциклетного спорту України

14 грудня відбулася урочиста церемонія нагородження Федерації Мотоциклетного спорту України (FMSU). СТК Сона, за підсумками сезону 2019 року, відзначили подякою за організацію та проведення на високому рівні етапу Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками у 2019 році. Відзнаку вручили головному організатору світових змагань в Україні Олександру Пащинському.

Ще однією приємна новина стало обрання Олександра Пащинського членом Правління Федерації мотоциклетного спорту України.

“Дякую за довіру всім делегатам Конференції! Докладу максимум зусиль для розвитку мотоспорту в Україні та популяризації наших спортсменів у Світі!” – пише на своїй сторінці в Facebook Олександр Пащинський.

Нещодавно Міжнародною мотоциклетною федерацією СТК “СОНА” було визнано найкращим місцем проведення Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів 2019. За високий рівень проведення команда спортивно-технічного клубу удостоїлася честі отримавши право на проведення етапу світових змагань у 2020 році. Офіційний договір вже підписано, про це повідомив на своїй сторінці в Facebook Олександр Пащинський, головний організатор Чемпіонату світу з мотокросу в Україні. Отже, вже 16-17 травня 2020 року на СТК “СОНА” відбудеться Чемпіонату світу з мотокросу 2020. Квитки будуть у продажу з нового року на сайті www.concert.ua

Поділитися